Care este arhanghelul dumneavoastra personal si rugaciunea de invocare a acestuia ?

 

 

images

Dar cine sunt in realitate ingerii?
In traditiile cabalistice, gnostice si magice reiese ca exista 365 de mii de ingeri, de la care deriva numele noastre. Arhanghelii au o anumita misiune de indeplinit pentru oameni, ajutandu-i sa treaca obstacolele din viata. Astfel, fiecare Arhanghel este atribuit uneia din cele 7 planete astrologice si, ca urmare, fiecarei zi din saptamana: luni  cu Luna; marti cu Marte; miercuri cu Mercur; joi cu Jupiter, vineri cu Venus, sambata cu Saturn si duminica cu Soarele.
Arhanghelii sunt o adevarata “baterie energetica”, un fel de biserica unde se impart indulgentele intre cele doua lumi paralele: eternul si trecutul. Egalitatea ce se cere modest si niciodata egoista in armonie cu legile Supreme este mereu justa in ceruri.

archangel-gabriel-image

Cei nascuti lunea se afla sub influenta Lunii si a Arhanghelului Gabriel!

Influentati de cea mai rodnica dintre planete, vibratii in permanenta armonie cu Arhanghelul energiei lunare, Gabriel. In ebraica Gabriel  ( Gabor-El ), care se traduce ca fiind “forta lui Dumnezeu”, cel ce conlucreaza cu Mihail la functionarea si paza marii porti, este un mesager prin excelenta. In analogie cu feminitatea Lunii, precum femeilor insarcinate le creste pantecul, si apoi se retrage la loc, el smulge exclusiv mesaje speciale, notite de maternitate si de nastere exceptionala. El anunta cand vine pe lume un copil. In unele cazuri, Arhanghelul tine in mana o lanterna inteleapta si o oglinda “vazatoare”, alta caracteristica Lunara, si in alta se sprijina de un “baston calator”.
Putem descoperi deci un ghid pretios, calator si durabil, facand parte din sensul material si spiritual, schimbator, translucid in toate impresiile si situatiile, incluzand graviditatea, destinatia de a da roade la timpul potrivit. Imprastie fecunditate fizica, dar si cea mentala, hrana spirituala, ofera smarna – arbustul exotic cu flori albe – care ajuta la dezvoltarea acelei fecunditati subtile de metacomunicatie si previziuni, la capacitatea de descifrare a mesajelor subtile din Univers, controland caracteristicilor Lunare rebele, hipersensibile, inconstanta umorului, susceptibilitatea, trandavia.

RUGACIUNE: “Arhanghele Gabriel, opreste nestatornicia din mintea mea si ajuta-ma sa inaintez in dorintele mele. Da-mi lumina Luminii interioare pentru ca eu sa pot vedea dincolo de spatiu, dincolo de timp in semnul Lunii, Amin.”

ARC.SAMUEL - ORAÇÕES, APELOS E DECRETOS

Cei nascuti martea se afla sub influenta planetei Marte si a Arhanghelului Samuel!

Daca ati vazut lumina in semnul lui Marte, aveti energia sa vedeti si este bine sa vedeti treburile voastre pe care  sa le rezolvati cu disciplina. Va puteti canaliza exclusiv scopurile pozitive. Cum sa nu va fie suficient, pentru ca Arhanghelul care va sustine si va este ghid este in contradictie cu imperativul crestin, al iertarii, unde iradiaza o energie foarte mare, impetuoasa si decisiva pentru cine este in pacat, biciuind si impangand pe cei lenesi, pe cei care nu-si pun la socoteala ceea ce trebuie. Arhanghelul Samuel, in ebraica (Mana stanga a lui Dumnezeu), este deci seful ingerilor tuturor acelor ce “tin registrul”, adica selecteaza binele si raul facut de oameni. Din fericire, atata vehementa poate prezenta reversul monedei acceptate, adica susceptibilitatea. Samuel suporta intrebarile, arzand parfumuri tari si amare ca tabacul ori aloe, putand sa obtina toata forta, curajul de care aveti nevoie pentru a infrunta necazurile din viata. Va confera odihna, rapiditatea in luarea deciziilor, energia si entuziasmul care va lipsesc si riscul de a infrunta deciziile pe care este bine sa le luati, protejandu-va de pericole, in special de cele derivate din incendiu. In studiul contemporan al ingerilor, vibratia emanata de Samuel se va asociaza cu vibratia plutoniana a lui Azrael, luntras al mortilor si custode al regiunilor obscure cu care contrabalanseaza sfera secreta si incandescenta din inconstient.

RUGACIUNE: “Arhanghele Samuel, alimenteaza flacara din mine cand e obosita si delimiteaza-mi-o cand excede, pentru ca energia mea sa fie mereu proportionata. Invata-ma in profunzime sa am curaj si decizie si ajuta-ma toata viata si nu ma uita, in semnul lui Marte, Amin”.

 

rafael1

Cei nascuti miercurea se afla sub influenta planetei Mercur si a Arhanghelului Rafael!

Cea mai mica si cea mai rapida dintre planete, stapana mesajelor, a magilor si a medicilor, nu putea sa nu puna in miscare Arhanghelul fortei care este Rafael, cel care in ebraica se numeste (El, forta lui Dumnezeu). Aici se refera probabil la episodul biblic in care arhanghelul, numit in context Azaria, il intalneste pe tanarul Tobiah si fac impreuna o plimbare, in care Raphael (Azaria) ii explica vindecarea miraculoasa a unui orb cu ajutorul unei bucati de fiere de peste. Cu aceasta vindecare l-a indepartat si pe demonul Abmoden de acest om, pe care il chinuia de multi ani si-l impiedica sa se casatoreasca. Precum Asclepios, zeul grec al medicinei care apare mereu insotit de un sarpe (simbolul nemuririi, pentru ca-si schimba mereu pielea regerandu-se), el putea intra in comunicare cu “zeii”, ceea ce insemna o initiere in acest domeniu, si pastrarea tineretii vesnice (mercuriana), cu ajutorul semnului mercurian al Fecioarei, si astfel nemurirea. Si arhanghelul Rafael invoca cu fumigatii de canepa si flori viu colorate ajutorul pentru dobandirea sanatatii, creand astfel armonia interioara.

RUGACIUNE: “Raphael, vindeca-mi ranile din corp si reda-mi linistea inimii; ajuta-ma sa ma apropii de toti cei dragi. Sustine-mi norocul la locul de munca si fa-ma sa fiu bine vazut. In semnul lui Mercur, Amin.”

 

zad2

Cei nascuti joia se afla sub influenta planetei Jupiter si a arhanghelului Sachiel!

In analogie cu expansiunea si abundenta palnetei Jupiter, patronul zilei dvs de nastere, va bucurati de protectia arhanghelului cel mai invocat in antichitate pana in zilele noastre. Dar atentia la placerile lumesti care pot duce de la abundenta la lacrimi amare! Este adevarat ca Sachiel, care in ebraica inseamna (Dumnezeu este perfect), degaja si misterul angelic al bogatieu, dependenta de bani, gandindu-se ca este bine sa-i aiba mereu, cu toate eforturile pe care le depune, in exces, sfarsind chiar prin a fura pentru a-i poseda. Daca sunteti norocosi din nastere, multumita lui Sachiel, macar multumiti-i prin intermediul fumigatiei. Invatati sa cereti si pentru cei care nu au, si invatati sa-i ajutati pe cei ce nu au dandu-le bani fara dobanda, si astfel nu veti deveni avari. Cand Sachiel intra in “functiune” indreptandu-va spre extreme, cu ajutorul energiei fecunde si generoase, va puteti limita la fata nevazuta a materiei, la ingerii contemporani, la sprijinul neptunian al patrunzatorului Sachiel.

RUGACIUNE: “Sachiel, obisnuieste-te cu arta dificila a masurii si tempereaza in mine pofta lacomiei. Pune-ma mereu in relatie cu gandurile bune si fa-ma sa ma multumesc cu cat am, pentru ca eu sa pot aprecia lucrurile la justa lor valoare. Controleaza-mi pasii si ajuta-ma sa renunt atunci cand este cazul, in semnul lui Jupiter, Amin”.

Arh.ANAEL

Cei nascuti vinerea se afla sub influenta planetei Venus si a arhanghelului Anael!

Indrumati de influxul si armonia lui Venus, in directia frumusetii si amorului, muzicii si artei, il gasiti pe arhanghelul Anael, lumina seninatatii si a gratiei. In ebraica Anael inseamna (Puritatea lui Dumnezeu) si are vibratia potrivita sustinerii.
Arhanghelul Anael, invocat prin ofrande florale dulci si parfumate, va insoteste fiindu-va alaturi in cautarea destinului. Vorbim deci de un tanar indragostit care traverseaza o strada, lasandu-va sa va asezati sentimentele acolo unde este bine, sa invatati sa selectati calitatea sentimentelor, purificand pasiunea, excluzand-o pe cea fizica,  egoismul placerii care se cere a fi platit. Anael, maestrul dragostei, lucreaza in favoarea frumusetii si a artei adevarate, aceea care nu se plateste, inlaturand acea latura materiala, comerciala. Controleaza impulsul, se face din aspectul exterior principalul obiectiv, combate frivolitatea excesiva, cochetaria, indecizia sentimentelor si ajuta persoanele dotate fizic sa invete sa gaseasca adevarata frumusete, acea armonie interioara care garanteaza fascinatia, care nu imbatraneste niciodata.

RUGACIUNE: “Anael, ajuta-ma sa gsesc o cale spre a cunoaste frumusetea si ajuta-ma sa descopar mai intai de toate frumusetea din inima. Daca o persoana dreapta ma intereseaza, ajuta-ma sa gasesc calea spre ea, ilumineaza-mi cu lumina ta calea si supravegheaza-mi pasii spre a ajunge la tine, in numele Venusului, Amin”.

 

033caf2fa76ee0d16c54d12cf35e90fc

Cei nascuti sambata se afla sub semnul planetei Saturn si a arhanghelului Cassiel!

Urmasul unei epoci de aur indepartate, cand abundenta exista pe pamant si timpul nu avea puterea de guvernare, comunicand cu anticul Dumnezeu Saturnian, el l-a trimis pe pamant pe arhanghelul linistei, recele si bine-vazutul Cassiel. Prieten al anticii, cu solitarii, cu cei studiosi, experti in descifrarea energiei telurice; Cassiel, care in ebraica insemna (Tronul lui Dumnezeu), ajuta in primul rand la controlarea “interiorului” pentru a gasi bogatia spirituala, cea mai buna parte din noi, nascuta intr-un loc restrans din “pestera” interioara.
Deci, pentru a separa prezentul de materialismul, creand un viitor fantastic, cereti-i ajutor lui Cassiel, severul care restrange spatiul, concretizand ideea, favorizand norocoase alternative si daruindu-va in schimb posibilitati negandite. Este bine sa ii cereti o favoare cu ajutorul fumigatiilor amarui sau cu o devotata ofranda din ramuri din pin sau freguta.
RUGACIUNE: “Cassiel, cum pe pamant nu exista ingeri asa in cer nu exista oameni. Asigura-mi un raport bun cu materia si incurajeaza-ma de fiecare data cand sunt in “gura” lacomiei si cand imi doresc prea multe, pentru ca “piatra” pe care o am e la picioarele tale, in semnul lui Saturn, Amin”

ARH MIHAIL

Cei nascuti duminica se afla sub influenta Soarelui si a Arhanghelului Mihail!

Precum Soarele, stapanul zilei dvs de nastere, cel mai stabil si generos dintre astrii, in centrul si in toate punctele principale din horoscoape, Arhanghelul Mihail este ghidul dvs, prietenul invizibil in care este bine sa aveti incredere, pentru ca este cel mai mare si cel mai luminos dintre Arhangheli. In limba ebraica Mi-Ka-El in traducere inseamna (cine este precum Dumnezeu). Mihail este seful tuturor Arhanghelilor, angajat in lupta impotriva raului. In analogie cu simbolismul solar, caruia ii corespunde, toti crestinii ii atribuie o forta a divinitatii solare, preexistenta sa precum Mithras (este zeul luminii din mitologia persană. Numele său înseamnă „Soarele nebiruit” ) , Mihail invingand dragonul, emblema fortei inconstiente, obscure si necontrolate. Portretul sau reprezinta claritatea si adevarul soarelui si, de altfel, generozitatea si stabilitatea. Cu aceeasi energie deschisa si combativa isi duce la bun sfarsit calitatea de “ghid”, ajutandu-va sa treceti peste pericole, erori, tradare, facand ordine in pasiunile voastre secrete, atenuandu-va orgoliul, indulcindu-va destinul si dandu-va putere. Invocati-l tot timpul, atunci cand aveti nevoie, dar mai ales duminica, ziua soarelui, oferindu-va in dar un buchet de flori colorate (cum ar fi floarea soarelui, musetel si altele).

RUGACIUNE: “Arhanghele Mihail, lumineaza-mi inima si ajuta-ma in lupta permanenta cu intunericul, cu egoismul, cu aparentele, pentru triumful etern al luminii. Fa ca arma mea sa fie mereu dragostea. In numele Soarelui, Amin.”

 

Sa va fie de folos.

Va iubesc. Namaste!

 

Sursa: Internet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s